Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012, 16:38

Πρώτη Πανελλαδική Οπαδική Δημοσκόπηση

Συντάκτης : 
Πρώτη Πανελλαδική Οπαδική Δημοσκόπηση

Πρόκειται για την πρώτη και μεγαλύτερη οπαδική Δημοσκόπηση της ιστοσελίδας sports-data.net  που γίνεται μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης “facebook”.

Η πρωτότυπη αυτή δημοσκόπηση, με τον τρόπο που διεξάγεται, δίνει την δυνατότητα συγκέντρωσης ενός πολύ μεγάλου δείγματος συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο τηλεφωνικό γκάλοπ. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το δείγμα που έχει συγκεντρωθεί έως τώρα αγγίζει τις 190.000 ψήφους και τα αποτελέσματα φυσικά παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Και ενώ στην κορυφή, για όσο χρονικό διάστημα διεξάγεται αυτό το μίνι πρωτάθλημα οπαδών, βρισκόταν σταθερά ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό να τον ακολουθεί από κοντά, τις τελευταίες ημέρες ο ΠΑΟΚ, που βρισκόταν σταθερά στην τρίτη θέση, έκανε την μεγάλη ανατροπή προσπερνώντας και τους δύο και σκαρφάλωσε στην κορυφή!

Την πεντάδα συμπληρώνουν ο Άρης και η ΑΕΚ που βρίσκονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ πιο κάτω βρίσκονται οι: Ηρακλής, ΟΦΗ, ΑΕΛ, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός Βόλου, Παναχαϊκή, Καβάλα, Πανσερραϊκός και Ξάνθη.

Τα αποτελέσματα φυσικά μεταβάλλονται διαρκώς, καθώς προστίθενται συνεχώς νέες ψήφοι και μένει να δούμε που θα σταθεροποιηθούν τα ποσοστά της κάθε ομάδας όταν το δείγμα πλησιάσει σε ακόμη μεγαλύτερα νούμερα.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τα στατιστικά γραφήματα της Δημοσκόπησης αλλά και να ψηφίσετε αν δεν το έχει ήδη κάνει κάνοντας Κλικ Εδώ!