Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013, 17:46

Πρόστιμα σε ΠΑΟ, ΟΦΗ, Πανιώνιο

Συντάκτης : 
Πρόστιμα σε ΠΑΟ, ΟΦΗ, Πανιώνιο

Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΟΦΗ και Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής. Η "πράσινη" ΠΑΕ καλείται να πληρώσει το ποσό των 10.000 ευρώ ενώ το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους Κρητικούς και στους Νεοσμυρνιώτες είναι 3.000 και 2.000 ευρώ αντίστοιχα.

Εξάλλου, στον προπονητή της Καλλονής, Γιάννη Ματζουράκη, και στο πρόεδρο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό, επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης για τη συμπεριφορά τους στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, κ. Ι.Ματζουράκη (προπονητή): διότι: «Ο αγώνας ξεκίνησε με έξι (6) λεπτά καθυστέρηση διότι τρεις (3) ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης δεν ήταν σύμφωνα με τον κανονισμό κατάλληλα εξοπλισμένοι (διπλή κάλτσα διαφορετικού χρώματος) καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προπονητή κ.Ι.Ματζουράκη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και στον προπονητή κ. Ι. Μαντζουράκη την ποινή της επίπληξης.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, κ.Γ.Σπανό (πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ.Γ.Σπανού: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. και στον πρόεδρο κ Γ. Σπανό την ποινή της επίπληξης.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.